Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 22 de març del 2012

Una foto a la vida.

Fa poc li vaig fer una sessió a una panxeta plena de vida. La veritat era la primera vegada que ho feia, i era un tant extrany, ja que li feies la foto a dos persones, pero una encara no coneixia este món...Però poc li falta per a eixir i vore la llum, i a la seua mami!!! 

La veritat que em va ecantar, va ser una sessió molt dolça!!! i tinc moltes ganes de repetir, així que espere que algú més vullga ensenyarme la panxa ben grossa i plena de vida com la de Yolanda i la ocupa de la panxeta Elena. :)

..................................................................................................................................................................

Hace poco le hice una sesión a una barriguita llena de vida. La verdad era la primera vez que lo hacía, i era un tanto extraño, ya que le hacias la foto a dos personas, pero una no conocía este mundo...Pero le falta poco para salir y ver la luz, y a su mami!!!

La verdad es que me encantó, fué una sesión muy dulce!!! y tengo muchas ganas de repetir, así que espero que alguien más quiera enseñarme la barriga bien gorda y llena de vida como la de Yolanda y la ocupa de su barriguita Elena. :)










©fresaikiwi fotografia tots els drets reservats.


Com sempre espere que vos agraden!!  ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada